Jak zredukować koszty i zwiększyć porządek w firmie?
Case study w branży Gastronomia: North Food Polska S.A.

Kilka słów o firmie
North Food S.A. to firma powstała w 2002 roku. Zarządza 42 restauracjami w formacie szybkiej obsługi oraz z obsługą kelnerską pod znanymi markami: North Fish i John Burg.
Wyzwania
Wśród wyzwań, którym musiała stawić czoła firma były: rozproszona struktura organizacji, różne godziny otwarcia restauracji i natężenie ruchu, setki pracowników zatrudnionych w różnych wymiarach czasu pracy, w tym studenci o ograniczonej dyspozycyjności, przepisy Kodeksu Pracy.
Efekty po wdrożeniu grafiku optymalnego
Możliwości programu dla branży: Gastronomia
Automatyczne generowanie grafików zgodnych z KP
Zgodność grafików z budżetem
Dostosowanie ilości pracowników do ilości klientów
Automatyzacja wszystkich procesów związanych z czasem pracy- e-obieg wniosków urlopowych, ewidencje itd.
Powiadomienia pracowników o zmianach w grafikach
Możliwość zarządzania pracownikami w wielu działach w ramach jednego konta oraz dzielenia czasu pracy między różne stanowiska/działy
Opinia klienta
"Bardzo dobry program. Zdecydowanie ułatwia pracę - tworzenie grafików dopasowanych do potrzeb i rozliczanie godzin. Intuicyjny. Łatwy kontakt z opiekunem z firmy, który szybko i sprawnie wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Firma otwarta na sugestie. Sam program cały czas się rozwija i powstają kolejne przydatne moduły."
Wypróbuj Grafik Optymalny. Pierwszy miesiąc gratis!
Cena obejmuje wszystkie funkcje
25zł / osoba / miesiąc
Umowa na 12 miesięcy
30zł / osoba / miesiąc
Umowa na 6 miesięcy
35zł / osoba / miesiąc
Umowa na czas nieokreślony
*Podane ceny są cenami netto (należy doliczyć podatek VAT 23%).